به گزارش سبلانه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کتر سعید حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: مغز پسته دارای مقدار زیادی پروتئین گیاهی و مواد نشاستهای است و این دانه کوچک سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، روی و منیزیم است که بسیاری از نیازهای بدن را تامین میکند.
وی افزود: روی موجود در پسته، در رشد سلولها و بافتهای بدن بسیار مؤثر است و وجود کلسیم و آهن در پسته به استحکام بخشیدن به استخوان و دندانها همچنین درمان بیماریهایی مثل کمخونیهای ناشی از فقرآهن کمک میکند.
دکتر حسینی گفت: پسته دارای مقدار زیادی پروتئین است آن قدر که میتوان آن را در کنار گوشت و حبوبات به عنوان یکی از منابع غنی پروتئین به شمار آورد همچنین خوردن پسته برای بالا بردن حافظه و تقویت ذهن هم مفید است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: پسته همچنین منبع غنی فیبر و ویتامین 6Bنیز هست و میزان پتاسیم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسیم موجود در یک عدد پرتقال برابر است
انتهای پیام/
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد