تازه ها

پربیننده ترین

1398-05-20 18:56
کد مطلب: 82256
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان:
10 نفر در استان اردبیل به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ار بیل از ابتلای ۱۰ نفر در استان به بیماری تب کریمه کنگو خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما،بهروز ندایی عصر امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: در صورت   آگاهسازی مردم از علائم و خطرات این بیماری ، مردم نکات بهداشتی در راستای جلوگیری از ابتلا به این بیماری را رعایت می کنند.

وی افزود: باید اکیپ هایی از دستگاههای مرتبط برای نظارت بر کشتار دام به صورت غیربهداشتی و در حاشیه روستاها و نقاط گردشگری تشکیل شود.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار اظهار کرد: با توجه به وجود کشتارگاه مجهز در استان لازم است اهالی دام های خود را برای کشتار به این محل انتقال دهند تا از سلامت گوشت مطمئن باشند.

ندایی افزود: دامپزشکی استان نیز لازم است بررسی هایی در خصوص نیاز به کشتارگاه در شهرستان های استان را انجام و نتیجه را گزارش دهد.

وی در ادامه با اشاره به افزایش مصرف قلیان در اماکن عمومی خواستار اقدام دستگاههای مربوطه برای کاهش آن شد.

ندایی گفت: باید تدابیری اندیشیده شود تا مصرف قلیان در اماکن عمومی ممنوع و محدود شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در این جلسه از ابتلای ۱۰ نفر در استان به بیماری تب کریمه کنگو خبر داد.

بابک نخستین افزود:یک نفر نیز در سالجاری بر اثر این بیماری در استان جان خود را از دست داده است.

وی بیان کرد: این بیماری از سال ۹۵ در استان مشاهده شده و علت انتقال آن نوعی کنه می باشد.

نخستین تصریح کرد:این بیماری بر اثر گزش دام توسط کنه رخ داده و در صورت تماس گوشت با دست و بدن انسان انتقال می یابد.

وی افزود: بعد از ذبح دام باید گوشت حیوان به مدت ۲۴ ساعت در یخچال و یا فریزر نگهداری و سپس مصرف شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان ادامه داد:علائمی چون تب، شکم درد ، اسهال ، خونریزی و لخته شدن رگها از جمله نشانه های تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می باشد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.