به گزارش پایگاه خبری تحلیلیسبلانما، نادر فلاحی صبح امروز امروز در جلسه بررسی روند راه اندازی موزه عسل در اردبیل اظهارداشت: راه اندازی موزههایی که بتواند بخشی از قابلیتهای این استان را به نمایش بگذارد حمایت میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه عسل تولیدی در استان اردبیل بی نظیر است و به واسطه پوشش گیاهی کوه سبلان کیفیت قابل توجهی دارد، آماده راهاندازی موزه عسل به منظور معرفی سابقه تولید، شیوهها و ادوات تولید و انواع عسل تولیدی این استان هستیم.»
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به ثبت ملی (بال-قیماق) اشاره کرد و گفت: برندسازی، المانهای استان بهویژه عسل که نمادی از سوغات و کوه پربرکت سبلان است یکی از ضرورتهای معرفی گردشگری غذا در این استان است.
فلاحی به برگزاری جشنواره عسل و لبنیات استان به عنوان یکی از جاذبههای اصلی گردشگری غذا، تاکید کرد.
انتهای پیام/آ
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد