23:38 - 1396/11/10
کد خبر: 74852

در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تشریح شد؛

صفر تا 100 دستاوردهای انقلاب در شهرستان کوثر

شهرستان کوثر به مرکزیت شهر گیوی که امروزه به عنوان باغ شهر استان شهرت پیدا کرده، شاهد دستاوردهای بسیاری پس از انقلاب است؛ بطوری که مقایسه هر یک از شاخصه ها و امکانات زمان حال با گذشته را می توان مصداق فاصله بین صفر تا 100 چهل سال پیش عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلیسبلان‌مابه نقل ازکوثرخبر، شهرستان کوثر به مرکزیت شهر گیوی با وجود اینکه محروم ترین، بیکارترین و پر مهاجرترین شهرستان استان اردبیل می باشد و برخی کم لطفی ها از سوی دستگاه های امر اقتصادی و عمرانی و ... در حق این شهرستان صورت گرفته؛ سوای عملکرد دولتها؛ به لحاظ توسعه و برخورداری از امکانات و خدمات بعد از انقلاب در بخش های متعدد رشد چشمگیری داشته و بتبع همانند دیگر شهرستانها و استانها از تمامی نعمت های برق، گاز، تلفن، آب، راه، بهداشت و درمان، بهره مندی از مراکز آموزشی، امنیت و ... بهره مند است.

علیرغم خدمات عمومی و شهری در سطح جامعه؛ بحث آموزشی و محیط های آموزشگاهی بیش از پیش با پیشرفت ها و تکنولوژی های بسیاری همراه بوده است؛ این درحالی است که قبل از انقلاب در بخش آموزش تنها یک مدرسه در گیوی وجود داشت و دانش آموزان و یا دیگر اهالی برای ادامه تحصیل در مقاطع متوسطه و ... باید به شهرستان خلخال یا اردبیل مراجعه می کردند یا در حوزه بهداشت و درمان می بایست به شهر اردبیل یا تبریز عظیمت می کردند، اما امروزه بیش از 50 باب فضای آموزشی با هزاران نفر دانش آموز و یک مرکز دانشگاهی در بخش تعلیم و تربیت و همچنین دهها بهورز و پرسنل در درمانگاه ها، بهداری و بیمارستان گیوی به مردم خدمات رسانی می کنند.

اساتیدی که پیش از انقلاب غیربومی بودند حال بومی بوده و یقیناً نقش آفرینی بسزایی در حوزه فرهنگ اسلامی و انقلابی در بین دانش آموزان ایفا می کنند.

در حوزه بهداشت و درمان، قبل از انقلاب مردم گیوی برای بهره مندی از کوچکترین خدمات بهداشتی و درمانی می بایست با طی مسافت 40 کیلومتری یا 100 کیلومتری به مرکز استان و یا خلخال مراجعه می کردند ولی امروزه به برکت انقلاب اسلامی پوشش خانه های بهداشت در روستاهای واجد شرایط، بخش دیالیز، استقرار پزشکان متخصص و عمومی در مراکز درمانی و بهداشتی سطح شهر و تکمیل و بهره برداری از بیمارستان 32 تختخوابه گیوی در حال ارائه خدمات به همشهریان است.

2 دستگاه دیالیز در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوثر مستقر شد

در حوزه راهسازی، تکمیل و بهره برداری از راههای مواصلاتی و ارتباطی بین شهری، جاده های اصلی و روستایی که اکثر این راهها آسفالته می باشند؛ در بخش راه های مواصلاتی قبل از انقلاب حتی یک کیلومتر از محورهای ارتباطی در گیوی آسفالته نبوده، اما امروز به برکت انقلاب اسلامی بیش از 250 کیلومتر راه آسفالته در شهرستان کوثر(گیوی) وجود دارد.

نتیجه تصویری برای آسفالت راه در گیوی

قبل از انقلاب اسلامی عملیات نیرورسانی به هیچ کدام از روستاها و شهر ها انجام نیافته و شبکه آب شرب بهداشتی و سالم اجرا نشده بود، به گفته برخی از همشهریان کوثری در مرکز شهر فقط یک موتور برق بود که در ساعت ۲ و ۳ روشن می شد و در ساعت ۱۱شب هم خاموش می شد امام امروزه همه 100 روستای شهرستان کوثر از نعمت برق بهره مند هستند.

گفتنی است مردم گیوی برای گرمایش منازل از چوب و تنورهای سنتی استفاده می کردند و پیدا کردن نفت هم با مشکلات و مشقت فراوان بود که امروزه شهرستان کوثر و اکثر روستا ها از نعمت گاز بهره مند و گاز رسانی برخی از روستاها هم در دست اقدام است.

قبل از انقلاب کشاورزی به صورت سنتی و برای رفع نیاز خود و خانواده صورت می گرفت اما بعد از انقلاب تحول عظیمی در این زمینه انجام گرفته و هم اینک برای احیای اصلاح الگوی مصرف تسهیلات اقتصاد مقاومتی نیز از سوی بسیج سازندگی و جهاد کشاورزی ارائه می شود، اکنون طوریکه آبیاری تحت فشار در اراضی پایاب سد های جغناب و لیکوان شهرستان کوثر به اجرا درآمده و باغداری با هدف کاملا اقتصادی و صادرات به استانها و حتی خارج از کشور از شهرستان صورت می گیرد که برخی از اقلام از جمله میوه برند شهر گیوی"به"، سیب، انگور، زردآلو و ... است.

قبل از انقلاب در شهر گیوی تنها یک یا دو نفر تلویزیون سیاه و سفید داشتند و به سختی کانالی را می گرفتند؛ فلذا به غیر از رادیو هیچ گونه وسایل ارتباط جمعی و ... نبود؛ اما امروزه اکثر روستاها و شهر های کوثر دارای دستگاه دیجیتال، تلفن ثابت، تلفن همراه و اینترنت هستند.

یک تیر و چند نشان جوان کوثری در حوزه اقتصاد مقاومتی

بحث اقتصاد مقاومتی در محور های حمایت از بخش دامداری و کشاورزی، صنایع تبدیلی، مشاغل خانگی، خدمات و گردشگری، صنعتی و دیگر عرصه های چند گانه در سطح شهرستان کوثر توسط سپاه و بسیج پیگیری شده و ماحصل این اقدامات با جذب حدود 4 میلیارد تومان در سالهای 94، 95 و96 روبرو است که با این اقدامات صورت گرفته برای 140 نفر نیز در سطح شهر و روستاها اشتغالزایی شده است.

شهرستان کوثر به دلیل وجودامکاناتی نظیرآب، برق و گاز در کنار سد گیوی، رودخانه خروشان قزل اوزن و ...می تواند در بحث راه اندازی صنایع تبدیلی و بقیه صنایع در استان پیشرو باشد.

به گزارش کوثرخبر، همه شاخصه های توسعه و برخورداری امکانات تک تک استانها و شهرها به برکت انقلاب اسلامی می باشد؛ شاید در این بین کم لطفی ها و بی مهری هایی از سوی برخی از مسئولین امر در حوزه های متعدد صورت گرفته است ولی نباید این کسور را در کارنامه درخشان انقلاب درج کرد؛ از سویی مهمترین دستاوردهای انقلاب این است که مردم بعد از پیروزی انقلاب احساس عزت، قدرت، صلابت، امنیت و اقتدار دارند، شخصیه هایی که متاسفانه در این برهه از زمان هیچ یک از کشورهای همسایه و ... از آنها بهره مند نیستند.

انتهای پیام/