14:08 - 1397/08/28
کد خبر: 78983

مدیر کل میراث فرهنگی استان اردبیل:

حذف زواید بصری پل «هفت چشمه»/اردبیل تبدیل به کارگاه پروژه های گردشگری می شود

مدیر کل میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: با توجه به حجم موافقت اصولی های صادره و تسهیلات اعطایی پیش بینی شده سال 98 اردبیل به کارگاه پروژه های عمرانی در بخش گردشگری تبدیل شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلیسبلان‌ما،نادر فلاحی پیش از ظهر امروز  در جلسه ساماندهی حریم پل تاریخی هفت چشمه اردبیل تصریح کرد: در رابطه با جمع آوری و حذف زواید بصری پل تاریخی تاکید جدی داریم.

وی با بیان اینکه حریم پل تاریخی تعیین و ضوابط آن به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است، متذکر شد: در صورت لزوم حتی از طریق دستگاه های ناظر نسبت به ساماندهی اقدام می شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تاکید کرد: پل هفت چشمه یکی از آثار شاخص دوره صفوی است و به عنوان یکی از المان های میراثی شهر اردبیل شناخته می شود.

فلاحی اضافه کرد: در خصوص مرمت این پل تاریخی نیز مطابق ضوابط اقداماتی صورت گرفته و ساماندهی نیز اثرات قابل توجهی به دنبال خواهد داشت.

 فلاحی همچنین در جلسه بررسی طرح های ساماندهی مناطق نمونه گردشگری فندقلو و ازناو تصریح کرد: در گذشته توسعه گردشگری اردبیل در محور شرق به غرب تعریف شده بود.

وی افزود: رویکرد جدید اداره کل حتی در تعریف پروژه های سرمایه گذاری توجه به محور شمال به جنوب است و در مطالعه 25 سایت گردشگری سطح استان نیز این مهم مورد توجه قرار گرفته است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تاکید کرد: این استان از معدود مناطقی است که در سه حوزه میراثی، صنایع دستی و گردشگری توانمندی های قابل توجهی دارد و در توسعه گردشگری محور شمالی جنوبی استان ضروری است این توانمندی مورد توجه قرار گیرد.

فلاحی بیان داشت: با توجه به حجم موافقت اصولی های صادره و تسهیلات اعطایی پیش بینی شده سال 98 اردبیل به کارگاه پروژه های عمرانی در بخش گردشگری تبدیل شود.

ویمتذکر شد: در کنار مطالعه مناطق نمونه گردشگری، زیرساخت هایی نیز به منظور تقویت مناطق تعریف شده و از جمله بهره برداری از خط ریلی اردبیل خود فرصتی جهت رونق گردشگری خواهد بود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین به برنامه ریزی جهت رونق آبدرمانی ها اشاره و تاکید کرد: یکی از مهمترین توانمندی های استان وجود 110 چشمه آبگرم و سرد است و در نظر داریم به جای استفاده به شکل استخر شنا، به معنی واقعی کلمه مجتمع های آبدرمانی را توسعه دهیم.

فلاحی افزود: در آینده نزدیک پیست های اسکی، پل های معلق و بوم گردی های متعدد در سطح استان احداث می شود و به منظور رونق تاسیسات از نظرات مشاوران پروژه ها به صورت کاربردی و عملیاتی بهره مند خواهیم شد.

در این جلسه همچنین معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز به ساماندهی سایت های گردشگری تاکید کرد.

ناصر محمودی متذکر شد: در سال های گذشته شاهد خلا مطالعه و تدوین نقشه راه ساماندهی تاسیسات گردشگری بودیم که به منظور رفع آن مطالعه در 25 سایت آغاز شده است.

وی افزود: در فاز نخست هفت سایت جهت مطالعه به مشاور سپرده شده که از جمله ازناو خلخال و فندقلو نمین است.

به گفته معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نتیجه این مطالعات می تواند در اختیار سرمایه گذاران قرار گیرد.

انتهای پیام/