به گزارش سبلان ما، به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلیسید احمد فاضل زاده رئیس مؤسسه ISC پیش از ظهر امروز در اجلاسیه دانشگاههای استان اردبیل با مؤسسه ISC به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد با اشاره به تاریخچه این مؤسسه گفت: مؤسسه ISC در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر راهاندازی یک پایگاه جهت نمایهسازی نشریات جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی در سال ۱۳۸۷ تاسیس شد و وظیفه رصد و پایش علم و فناوری کشور و ۵۷ کشور اسلامی را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه وظیفه اطلاعرسانی علم و فناوری کشور نیز به موسسه ISC واگذار شده است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به لحاظ تعداد دانشگاهها و موسسات پژوهشی پراستناد در میان کشورهای جهان با ۱۱۵ دانشگاه رتبه چهاردهم و در بین کشورهای اسلامی رتبه دوم را پس از ترکیه دارد.
رئیس مؤسسه ISC ادامه داد: بر اساس میزان تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه اسکوپوس، جمهوری اسلامی ایران با ۷۸ هزار و ۲۰۹ مستند رتبه اول را در بین کشورهای اسلامی دارد.
همچنین اچ ایندکس جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۲، ۴۴۵ بوده که به این معناست که ۴۴۵ مقالات منتشر شده با آدرس سازمانی ایران، حداقل ۴۴۵ بار به آن استناد داده شده است.
فاضلزاده افزود: در سال ۱۴۰۱ جمهوری اسلامی ایران دارای ۱۴ پژوهشگر پر استناد یک دهم درصد برتر، ۸۴۱ پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر و یک هزار و ۹۴۱ پژوهشگر پر استناد ۲ درصد برتر بوده است.
رئیس موسسه ISC گفت: در راستای پاسخ به نیازهای کشور و کاربردی کردن پژوهشها، در سال ۱۴۰۱ نظام ایده و نیازها (نان) توسط ISC راهاندازی شد و تاکنون وزارتخانهها و دستگاههای مختلف نیازهای خود را در این سامانه ثبت نمودهاند که طبق آخرین آمار، بی از ۹ هزار نیاز و یک هزار و ۷۷۷ ایده در سامانه نان ثبت شده است.
وی ادامه داد: از استان اردبیل تاکنون ۲۳۳ نیاز در سامانه نظام ایدهها و نیازها ( نان) ثبت شده است که به ۷۹ نیاز آن پاسخ داده شده است.
انتهای خبر/ ج
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد