سرویس: اقتصادی
کد خبر: 100014
|
10:34 - 1402/06/14
نسخه چاپی

جهت اشتغال‌زایی دانش‌آموزان ایجاد شد؛

راه‌اندازی کارگاه تولیدی در هنرستان الزهرا ارشق

راه‌اندازی کارگاه تولیدی در هنرستان الزهرا ارشق
کارگاه تولیدی در هنرستان الزهرا مرادلو توسط آموزش و پرورش منطقه ارشق راه‌اندازی شد.

به گزارش سبلان ما ، کارگاه تولیدی با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در هنرستان الزهرا مرادلو توسط آموزش و پرورش منطقه ارشق، راه‌اندازی شد. 

شیخ صلوات رئیس آموزش و پرورش منطقه ارشق، در بازديد از اين كارگاه توليدي درباره جزئیات راه اندازی این تولیدی در یکی از هنرستان‌های منطقه محروم ارشق در استان اردبیل، گفت: هنرستان دخترانه الزهرا بخش مرادلو با توجه به اجراي تبصره 75 قانون بودجه در خصوص توليدي كردن هنرستان‌ها و با دريافت مجوز از اداره كل آموزش و پرورش استان اقدام به تهيه تجهیزات كارگاهی و راه اندازی در یکی از کلاس های درس این هنرستان كرده است.

وی بیان داشت: این کارگاه در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و با هدف تولیدی کردن کارگاه‌های آموزشی و بسترسازی جهت اشتغال‌زایی و کارآفرینی دانش‌آموزان راه اندازی شد.

تبصره 75، آموزش همراه باتولید، بخش تعاونی‌هایهنرستانکه اعضایش همان هنرآموزان و هنرجویان هستند و درصد قابل توجهی از سودش به همان تعاونی برمی‌گردد، ظرفیت‌های لازم را برایهنرستان‌ها به وجود می‌آورند.

مرادلو در ۴۵ کیلومتری مشگین‌شهر و ۹۵ کیلومتری اردبیل واقع و در بهمن ماه سال ۱۳۸۰ به بخش تبدیل شده است و این بخش دارای سه دهستان مرکزی ، صلوات و یافت است که دهستان مركزي به مركزيت مرادلو،دهستان صلوات به مركزيت صلوات و دهستان يافت به مركزيت كنچوبه که داراي 110 روستا و تعداد سه هزار و 300خانوار با مساحت حدود 893 كيلومتر مربع وسعت از طرف شمال با بخش انگوت شهرستان گرمي و از طرف جنوب با رودخانه قره‌سو و بخش‌های مركزی و مشكين شرقي و از طرف شرق با بخش ارشق و از طرف غرب با بخش هوراند شهرستان اهر هم مرز است .

مرادلو از نظر آب و هوايي شرايط جوي مساعد داشته و داراي استعداد كشاورزي و دامي است، داراي 30 هزار هكتار زمين ديم و 2هزار هكتار زمين آبي و یک هزار هكتار باغات ميوه بوده و امرار و معاش اهالی آن عمدتاً از طريق كشاورزي، دامداري و اشتغال به صنايع دستی منجمله فرش ابريشمی و ... تأمين می‎شود و با توجه به استقرار نزديك به 500 خانوار عشاير در قشلاقات تابعه، بخش دامداري از رونق بالايي برخوردار است .

مرادلو از نظر گردشگري و آثار باستانی نیز دارای اهمیت است و قلعه باستاني قهقهه در كنچوبه ، آنذيردر كنده ، قلعه ارشق، قلعه كهللی ، منطقه زيبای تنگ و علی قيه‌سی و باغات ميوه دهستان يافت و جنگل گنديمان كنده از مناطق مهم گردشگری و باستانی آن محسوب مي‌شوند.

 بخش مرادلو به لحاظ واقع شدن در كنار جاده اصلی و ترانزيتي اردبيل-پارس آباد بعنوان يك چهارراه ارتباطي بين شهرستانهاي مشگين‌شهر –گرمي ، پارس آباد با مركز استان اردبيل و استان آذربايجان شرقي بوده و تا مركز شهرستان 45 كيلومتر فاصله دارد .

انتهای خبر/ ش

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد