سرویس: حوزه و دانشگاه
کد خبر: 100227
|
08:49 - 1402/07/04
نسخه چاپی

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی

تخصص در کنار تعهد تعالی‌بخش است

تخصص در کنار تعهد تعالی‌بخش است
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی به آغاز سال‌تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: دانشجویان در مسیر کسب علم و دانش نباید از معرفت‌افزایی غافل شوند چراکه تخصص در کنار تعهد انسان‌ساز و تعالی‌بخش است.

حجت‌الاسلام محمد رضا مصلح‌نیا در گفتگو باسبلان ما، به آغاز سال‌تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت:  بازگشایی دانشگاه‌ها در سالجاری مصادف با سالروز آغاز امامت آخرین منجی بشریت، حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف شده است و این نویدبخش آینده درخشان و امید بخش برای دانشجویان میهن اسلامی است.

وی کسب علم و دانش را لازمه پیشرفت و توسعه دانست و گفت: در مسیر کسب علم و دانش نباید از معرفت افزایی غافل شد چراکه تخصص در کنار تعهد انسان‌ساز و تعالی‌بخش است.

 مصلح‌نیا به برنامه‌های دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی اشاره کرد و گفت: دفتر نهاد رهبری با مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی و کلیه تشکل‌های دانشجویی امسال نیز همچون سال‌های گذشته با برنامه‌ریزی منسجم به استقبال آغاز سال‌تحصیلی جدید آمده تا دانشجویان در کنار تحصیل علم و دانش با حضور در برنامه‌های مذهبی و فرهنگی ضمن ارتقای بصیرت و بینش سیاسی در تعالی جامعه نیز نقش آفرین شوند.

وی به هفته دفاع مقدس نیز اشاره کرد و گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بین اساتید و دانشجویان مهمترین برنامه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی است و در این زمینه برنامه ‌های متعدد فرهنگی برنامه‌ریزی شده و در حال اجرا است.

 

انتهای خبر/ ج

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد