سرویس: فرهنگ و هنر
کد خبر: 100933
|
09:10 - 1402/08/24
نسخه چاپی

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشگین‌شهر:

فضیلت و آرامش در سایه فرهنگ کتابخوانی است

فضیلت و آرامش در سایه فرهنگ کتابخوانی است
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشگین‌شهر گفت: در جامعه‌ای که به کتاب و کتابخوانی به‌عنوان یک ارزش توجه شود فرهنگ عمومی آن جامعه، شخصیت فردی، فکری، اندیشه‌ای، خلاقی و حتی علمی آن جامعه رشد پیدا می‌کند.

محمد جعفری در گفتگو باسبلان ما، به تشریح فلسفه کتاب و کتابخوانی پرداخت و گفت: در هفته کتاب و کتابخوانی امسال درصدد هستیم با شعار «آینده خواندنی» روستاها و محلات نمونه کتابخوانی بیشتری در مشگین شهر به کشور معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه کتاب دانایی است و دانایی توانایی می‌آورد گفت: توانایی پل موفقیت و پیروزی است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشگین‌شهر به بیان اهمیت و جایگاه کتاب و کتابخوانی در اسلام پرداخت و گفت: در منابع دینی تأکید فراوانی بر مطالعه کتاب شده و سیره علما و بزرگان دین، همواره بر کتابخوانی و توصیه به مطالعه کتاب بوده است.

جعفری به موضوع کتاب و کتابخوانی در قرآن کریم و احادیث ائمه معصومین (ع) در این‌خصوص اشاره کرد و گفت: کتاب مصداق «مایسطرون» است که قرآن به آن سوگند خورده است و امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) نیز آرامش و آسایش را در سایه کتاب می‌داند.

 وی به روایتی از امام صادق (ع) در این خصوص اشاره کرد و گفت: بر طبق مفاهیم این حدیث کتاب عامل پایداری علوم معرفی شده است و در این میان قرآن، کتاب آسمانی مسلمانان به عنوان راست‌ترين سخن، رساترين پند و زيباترين حكایات از جانب خداوند متعال برای هدایت انسان‌ها نازل شده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مشگین‌شهر گفت: برای گریز از خفّت و ذلّت نادانی باید کتاب خواند؛ چرا که کتاب سرچشمه علم است و مطالعه آن بهترین راه نیل به دانایی و کسب برتری و فضیلت است.

وی افزود: در جامعه‌ای که کتاب و کتابخوانی به‌عنوان یک ارزش توجه شود و تبدیل به یک فرهنگ و مطالبه ملی شود، فرهنگ عمومی آن جامعه، شخصیتی، فکری و اندیشه‌ای و اخلاقی و حتی علمی یک آن جامعه رشد پیدا می‌کند .

جعفری به شیوه‌های ترویج فرهنگ کتابخوانی اشاره کرد و گفت: بهترین شیوه ترویج کتاب و کتابخوانی در سنین کودکی بخصوص در درون خانواده و مدرسه است.

وی از توزیع کتاب بین مدارس و دانش آموزان، برگزاری جشن کتاب، ثبت‌نام رایگان علاقمندان به کتاب و کتابخوانی در کلیه کتابخانه‌های عمومی شهر و روستاها، بازدید از کتابخانه‌ها، تجلیل از مروجان کتاب و کتابخوانی، برگزاری جشنواره روستا و عشایر و اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری از برنامه‌های محوری برای ترویج فرهنگ مطالعه، کتاب و کتابخوانی در هر جامعه‌ای است.

 

انتهای خبر/ ج

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد