به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، حجتالاسلام حسن باقری صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر لزوم حمایت همهجانبه از مردم مظلوم غزه تأکید کرد و گفت: امروزه گستره جنایات و وحشیگریهای رژیم کودککش صهیونیست به حدی است که در کشورهای دیگر نیز، منهای اعتقادات دینی و مذهبی، برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و اعلام خشم انزجار از عملکرد ددمنشانه رژیم صهیونیستی تظاهرات و راهپیمایی میکنند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل از همپاشیدگی هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: طبق آیات الهی و وعده کتاب آسمانی پیروزی نهایی از آن مسلمانان است و برای دستیابی به این پیروزی مهم باید اتحاد و همبستگی مسلمانان جهان حفظ شود.
وی گفت: بهمنظور اعلام حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت رژیم اشغالگر صهیونیستی، همزمان با سراسر کشور مراسم تجمع محکومیت استکبار در همراهی رژیم صهیونیستی در استان اردبیل نیز برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام باقری به اجتماع بزرگ دارالارشاد اردبیل اشاره کرد و گفت: این اجتماع با حضور گسترده اقشار مختلف مردم ساعت 10 صبح روز شنبه 27 آبان ماه 1402 در پیاده راه عالیقاپو برگزار خواهد شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل از همه آحاد مردم برای شرکت در این اجتماع بزرگ و حمایت از مردم غزه دعوت کرد.
انتهای خبر/ ج
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد