سرویس: اجتماعی
کد خبر: 100981
|
13:32 - 1402/08/28
نسخه چاپی

مسئول سازمان بسیج سازندگی:

گروه‌های‌جهادی، روایت خدمت را هنرمندانه تبیین کنند

گروه‌های‌جهادی، روایت خدمت را هنرمندانه تبیین کنند
مسئول سازمان بسیج سازندگی به لزوم روایت خدمت توسط گروه‌های جهادی پرداخت و گفت: امروز باید گروه‌های جهادی روایت خدمت را هنرمندان در جامعه روایت کنند تا ضمن امیدآفرینی در جامعه نقشه‌های دشمنان را نیز خنثی کنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، سردار محمد زهرایی پیش از ظهر امروز در همایش بزرگ جهادگران فاطمی سه که با حضور گروه‌های جهادی شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در حسینیه ثارالله اردبیل برگزار به قدرت ایمان همراه با عمل اشاره کرد و گفت: ایمان همراه با عمل گره‌گشا است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی به حوادث غزه اشاره کرد و گفت: عملیات طوفان الاقصی نشان داد که ایمان توأم با عمل می‌تواند راهگشا در تمام موفقیت‌ها باشد و امروز جهان اسلام شاهد این اقدام عملی از سوی فلسطینیان است.

وی با اشاره به اینکه جنایت‌های غزه و ایستادگی مردم مقاوم فلسطین نشان داد که هیمنه پوشالی غرب شکستنی است، تصریح کرد: امروز امپراطوری رسانه‌ای آمریکا و رژیم صهیونیستی و گنبد آهنین آنها در حال فرو پاکشیدن است و ملت جهان ایستادگی مردم فلسطین را در دفاع از سرزمین مادری خود شاهد هستند.

مسئول بسیج سازندگی نگاه تحلیل‌گرانه به وضعیت و وقایع اخیر در جهان را یادآور شد و گفت: امروز در نبرد تمدن جبهه حق علیه باطل که نوک پیکان رویارویی آن در غزه مظلوم است، نشان داده شد که ورق به نفع حق‌طلبان برگشته و شاهد غلبه حق بر باطل هستیم.

زهرایی به قضاوت تاریخ در مورد افراد در مسئولیت‌های مختلف اشاره کرد و گفت: در وقایع صدر اسلام و سرنوشت صحابه پیامبر اکرم (ص)، مالک‌اشتر و میثم تمّار به‌واسطه پیروی از ولایت در تاریخ ماندگار شدند.

وی با بیان اینکه مالک‌اشتر در چند قدمی فتح سنگرهای دشمنان در صفین بود، اخلاص در عمل را با پیروی از ولی‌امر خود نشان داد و درحالی‌که می‌توانست سنگرهای دشمنان را فتح کند اما به فرمان مولای خود بازگشت.

زهرایی با بیان اینکه میثم تمّار با ایستاده بر نخل در تاریخ هک شده است، گفت: با اینکه مالک و میثم هر دو نماز شب‌خوان و اشک‌ریزان درگاه الهی بودند اما جان‌برکفی و ولایت‌مداری آنها است که یاد و نام آنها در تاریخ ماندگار کرده است.

وی وفاداری حضرت ابوالفضل (ع) را متذکر شد و گفت: اردبیلی‌ها وفاداری را از حضرت عباس (ع) یاد گرفته و در این راه نیز با تلاش و همت خود به دیار ابوالفضلی در ایران اسلامی مشهور شده‌اند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی به ماندگاری نواب صفوی در تاریخ معاصر اشاره کرد و گفت: با اینکه شیخ فضل‌الله نوری را با توطئه‌چینی و عوام‌فریبی به شهادت رساندند؛ اما تاریخ ثبت کرد که شیخ فضل‌الله از نوادر دوران بود.

وی به شهدای جهادگر اشاره کرد و گفت: شهید مدافع حرم محسن حججی تربیت‌یافته اردوهای جهادی بود که توسط شقی‌ترین افراد به شهادت رسید؛ ولی آنچه نام این شهید را بر زبان‌ها جاری کرد موضع‌گیری‌های این شهید والامقام است که در تاریخ ماندگار شده است.

زهرایی از آرمان علی وردی و روح‌الله عجمیان از شهدای امنیت کشور به‌عنوان پرورش‌یافتگان گروه‌های جهادی نام برد و گفت: شهدای گران‌قدر با عمل، ایمان خود را تثبیت کردند و با شهادت خود نیز جان تازه‌ای به رگ‌های کشور بخشیدند.

وی با بیان اینکه ایمان در عمل را جهادگران ثابت کردند گفت: به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور جهادگران در مناطق محروم مصداق بارز عمل به آیه‌های قرآن کریم است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی به لزوم روایت خدمت توسط گروه‌های جهادی اشاره کرد و گفت: امروز باید گروه‌های جهادی روایت خدمت را هنرمندان در جامعه روایت کنند تا ضمن امیدآفرینی در جامعه نقشه‌های دشمنان را نیز خنثی کنند.

زهرایی در پایان سخنان خود از رزمایش جهادگران فاطمی به‌عنوان ایمان در عمل نام برد و گفت: عمل صالح، خدمت مؤمنانه و مخلصانه نقطه هدف این رزمایش است که در واقع لشکرکشی خوبان برای محرومیت‌زدایی از مناطق کم‌برخوردار محسوب می‌شود.

 

انتهای خبر/ ج 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد