سرویس: اجتماعی
کد خبر: 882
|
09:59 - 1391/08/09
نسخه چاپی

چگونه اختلال قامت را تشخیص دهیم؟

چگونه اختلال قامت را تشخیص دهیم؟
نشانه‌های اختلال قامت شامل تعادل عضلانی، قامت با افزایش قوس کمر، اختلال ستون فقرات در نمای پشتی، قامت با پشت صاف، قامت با پشت مواج است.

سبلانه: به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل ازباشگاه خبرنگاران، چون طناب نخاعی حامل پیغام‌های حسی و حرکتی بدن است، در صورت آسیب رسیدن به آن، این ارتباط ممکن است صدمه دیده و می‌تواند منجر به از دست دادن یا تغییر حس، ایجاد درد و ضعف حرکتی شود.

منظور از این آسیب، صدمه مکانیکی به ستون فقرات یا دیگر اجزای ستون فقرات شامل نخاع ، پرده‌های نخاعی و عروق و اعصاب نخاعی است.

استخوان‌های ستون فقرات از مهمترین استخوان‌های بدن به شمار می‌روند زیرا این مهره‌ها، کانال نخاعی را دربرمی‌گیرند که نخاع و ریشه‌های عصبی در آن قرار دارد.

نشانه‌های اختلال قامت: تعادل عضلانی، قامت با افزایش قوس کمر، اختلال ستون فقرات در نمای پشتی، قامت با پشت صاف، قامت با پشت مواج.

بیماری پوکی استخوان باعث تخریب تدریجی استخوان‌ها می‌شود و در این میان مهره‌های ستون فقرات از آسیب پذیری بیشتری برخوردار است؛ اگر شدت پوکی استخوان در مهره‌های ستون فقرات افزایش یابد با فشار روی ریشه‌های عصبی و نخاع موجب اختلال حرکتی شده و تحرک فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

*چندین عامل در بروز این وضعیت مؤثرند

1- بد قرار گرفتن وضعیت بدن به خصوص در هنگام نشستن که غالباً با سعی و کوشش در قرار دادن بدن در وضعیت صحیح اصلاح می‌شود؛ قوز کمر و طرق مقابله با آن.

2- ضعف عضلات در بیماری‌های عضلانی بدن.

3-  قوز که در مواردی مانند در رفتگی لگن و خمیدگی طبیعی ستون مهره‌ها دیده می‌شود.

4-  بیماری‌های ستون مهره‌ها که به وسیله بیمار و یا پزشک قابل اصلاح نیستند.

5- شکستگی ستون مهره‌ها در اثر تصادف یا تومور.

6-  علل مادرزادی

نکته: به افراد 45 تا 50 سال توصیه می‌شود با انجام یک آزمایش ساده سنجش تراکم استخوان، پوکی استخوان را به موقع شناسایی کنند تا پس از آن با دریافت درمان‌های مناسب، پیشرفت بیماری را کنترل کنند.

انتهای پیام/

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد