محمد اله بخش در گفتگو با خبرنگارسبلان ما ، با اشاره به اهمیت مصرف آبزیان به عنوان یک غذای سالم در سبد غذایی مردم اظهار داشت: مصرف سرانه ماهی در این استان هم اکنون ۱۰ کیلو گرم است که نسبت به سایر استانها قابل قبول نمی باشد و با برنامهریزیهای صورت گرفته افزایش خواهد یافت.
وی به ضرورت احیای واحد های راکد به منظور افزایش سرانه مصرف آبزیان در سطح استان تاکیدکرد و افزود: با برگزاری جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید واحدهای راکد با ایجاد ظرفیت اشتغال زایی به چرخه تولید بر میگردد.
سرپرست اداره کل شیلات استان اردبیل حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی را در تولید آبزیان و تنوع محصولات ارائه شده در این بخش یادآور شد و گفت: شهرستان اردبیل یکی از مناطقی است که از ظرفیت مطلوبی در توسعه آبزی پروری برخوردار است و قطعا حرکتهای مؤثر در این بخش می تواند به تقویت و توسعه اشتغال و تولید آبزیان کمک کند.
انتهای پیام
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد