به گزارش سبلان ما ، جلال آفاقی در جلسه مشترک مدیران دانشگاهها، حوزه علمیه و دستگاههای فرهنگی استان اظهار داشت : یکی از خدمات علم به جامعه جلوگیری از تصورات شخصی و تایید و آزمایش نشده ای است که هرگونه تصمیم گیری بر اساس اینگونه حدس و گمان ها جز اتلاف هزینه نمی تواند باشد.
وی با تشریح ارزش و اهمیت پژوهش و تحقیق و استفاده از صاحب نظران در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها افزود: در ماموریت خطیر پیشگیری از آسیب ها و جرایم، تدوین نسخه واحد برای زمان و مکان های مختلف، نگاهی غیر عالمانه است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردبیل گفت: در تدوین برنامه های پیشگیرانه باید شرایط و مقتضیات زمانی و مکانی و تفاوت ها مد نظر قرار گیرد.
وی هدف از تشکیل کارگروه اندیشه ورزان در دادگستری استان را گسترده بودن حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و جرائم و لزوم بهره گیری از متخصصین صاحب دغدغه در زمینه های گوناگون سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، هنری، اقتصادی، عمرانی، پزشکی و بهداشتی، مدیریتی، ورزشی و ... دانسته، اظهار داشت: هسته اصلی و اولیه این کارگروه باعضویت صاحب نظران شاغل در دادگستری و حوزه های علمیه و دانشگاهها و دستگاههای فرهنگی درحال شکل گیری است.
وی از عموم علاقه مندان صاحب نظر و دارای تخصص و تجربه و تحصیلات مرتبط با زمینه های یادشده که تمایل همکاری علمی داوطلبانه با دستگاه قضایی استان جهت شناسایی علل و عوامل و خاستگاه های جرایم و آسیب های اجتماعی و تصمیم سازی جهت اتخاذ راهکارهای علمی برای کنترل و کاهش آسیب ها و جرایم در استان را دارند، دعوت به همکاری نمود.
انتهای پیام
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد