09:26 - 1391/08/30
کد خبر: 1522

آیت‌الله بهجت خدا را برای نبودن در کربلا شکر می‌کرد

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: آیت‌الله بهجت بارها می‌فرمودند که من خیلی از اوقات خدا را شکر می‌کنم که...

به گزارش سبلانه به نقل از «خبرگزاری دانشجو» ، حجت الاسلام آقاتهرانی با اشاره به اینکه متفکرین غربی همچون کانت در مسئله سبک زندگی به زیبایی شناسی می پردازند، گفت: برخی دیگر نیز در مباحث جامعه شناسی در سبک زندگی استفاده کرده اند.

 

وی با اشاره به اینکه در کشورهای خارجی به ازای آدرس پرسیدن، مبلغی را به عنوان اجرت و مزد دریافت می کنند، تصریح کرد: فقها 80 سال زحمت می کشند و تمام  زندگی انسان ها را با احکام به ما ابلاغ می کنند و این از سبک اسلام است که راه هدایت را بدون هیچ مشکل مالی باز می کند.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه هر کسی باید مسائل شرعی خود را از مرجع خود دریافت کند، بیان داشت: برخی از ما در زندگی خود بخیل می باشیم و برای نحوه زندگی خود به دنبال دریافت احکام آن نمی باشیم.

 

آقا تهرانی عرضه و تقاضا را بر اساس سبک زندگی غربی دانست که در کشور ما عملی می گردد، گفت: شیخ بهایی در نقشه بازار اصفهان طوری طراحی کرده که وقتی از دهنه بازار وارد می شوید، مسجد امام و دست چپ مسجد شیخ لطف الله و دست راست عالی قاپو و دست راست کاخ شاه، مسجد است، و هر عالم و آخوندی که می خواهد وارد مسجد بشود، باید از بازار عبور کند.

 

وی با انتقاد از اینکه زندگی، سبک ساخت ساختمان ها و برخورد ها در جامعه ما اسلامی نمی باشد، گفت: سیاست، علم، زندگی و دنیا در بازار اصفهان تلفیق شده است و این نشان دهنده زیبایی و کامل بودن دین اسلام است.

 

عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره) با بیان اینکه کلینتون در زمان ریاست جمهوری خود می گفت که انسان ها 75 سال عمر می کنند و ما برای آن برنامه ریزی می کنیم، ادامه داد: اسلام زندگی انسان ها را به زندگی در دنیا و در آخرت تقسیم می کند، پس برای این دنیا و آخرت آنان برنامه ریزی خواهد کرد.

 

آقا تهرانی افزود: طبق مکتب اسلام برنامه زندگی انسان ها را باید برای میلیاردها سال برنامه ریزی کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه طبق روایات، زندگی و حیات برای آخرت می باشد، گفت: زندگی دنیا مقدمه زندگی آخرت است و در این دنیا توشه ای برای آخرت باید کسب کرد و محصول آن را در دنیای دیگر درو کرد.

 

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه انسان ها برای زندگی در دنیا برنامه ای مدون و بلند مدت می خواهند، اظهار داشت: دانشمندان اسلامی برای برنامه ریزی زندگی انسان ها باید از منبع اصلی دین استفاده کرده و راه و روش زندگی در دنیا را از آن استخراج کنند.

 

آقا تهرانی با بیان اینکه اسلام برای بخش های مختلف زندگی انسان ها در دنیا برنامه و آداب خاص دارد، خاطرنشان کرد: نحوه رفت و آمد، چگونگی خوراک و پوشش، نشست و برخاست، دید و بازدید، مسواک زدن و حتی نحوه دستشویی رفتن در دین اسلام آموزش داده شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه خانه سالمندان برگرفته از زندگی غربی است، گفت: در دین اسلام مذمت شده است که پدر و مادر سالمند را به خانه های سالمند فرستاد و طبق اسلام باید با نهایت تواضع والدین را تکریم کرد.

 

این استاد اخلاق با اشاره به اینکه باید از آزار دیگران به جد بپرهیزید، بیان داشت: بسیاری از توفیقات با آزار و اذیت دیگران مثل نزدیکان، اقوام و حتی فرزندان سلب می شود.

 

آقا تهرانی افزود: امام(ره) در زمان انقلاب جلسات خود را معمولا به صورت علنی برگزار می کردند، تا این که افراد صحبت های خود را پس از جلسه کتمان نکنند. 

 

وی با بیان اینکه واژه امیرالمومنین از القاب امام علی(ع) است، تاکید کرد: در روایات آمده است که هر کس خود را امیرالمومنین بداند، ملعون است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه در سیاست برای برخی فرقی ندارد که در کدام سمت و گروه باشند و می خواهند از چند روزی که در حکومت هستند، استفاده کنند، گفت: در دیدگاه اباعبدالله حق و باطلی وجود دارد که حق باید بایستد و اگر کمی از حق دور شد، باطل جایگزین آن خواهد شد.

 

آقا تهرانی برنامه های امام حسین(ع) را بسیار دقیق و برنامه ریزی شده دانست و تصریح کرد: مسلمانان باید تدبیر داشته باشند و مدبر باشند، ولی یافتن مسیر حق خیلی سخت است.

 

وی افزود: مسلمانان پس از اینکه مسیر حق را پیدا کردند، گام به گام به دنبال آن حرکت کنند.

 

این استاد اخلاق با اشاره به اینکه امام حسین(ع) قواعد جنگ را ریز به ریز مراعات می کرد، گفت: اوج رذالت و پستی دشمن این بود که به خیمه های اهل بیت در کربلا حمله کرده و آنان را آتش بزند. 

 

آقاتهرانی با بیان اینکه انسان باید در زندگی متشرعانه آداب اسلامی را رعایت کند، گفت: باید بدانید که وظیفه تان در شرایط مختلف نسبت به مسائل شرعی چیست و به آن پایبند بود.

 

وی با تاکید بر اینکه اگر ما وظیفه خود را بدانیم و اسلامی زندگی کنیم، بیان داشت: اگر ما وظیفه خود را عمل کنیم، می توانیم با امام حسین (ع) در مکه، کوفه و کربلا حضور داشته باشیم.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: آیت الله بهجت بارها می فرمودند که من خیلی از اوقات خدا را شکر می کنم که درب خانه امام علی(ع) نبودم، خیلی خدا را شکر می کنم که کربلا نبودم، خیلی خدا را شکر می کنم که امام زمان(عج) نیامده است؛ زیرا که تصمیم گیری انسان در شرایط های مختلف و حساس تاریخی بسیار سخت است.


انتهای پیام/