11:39 - 1391/07/30
کد خبر: 547

جزئیات پیدا شدن بند انگشت در همبرگر

در پی انتشار گزارش تصویری پیدا شدن قطعه‌ای از یک انگشت دست انسان در همبرگر در قم از سوی خبرگزاری فارس دانشگاه علوم پزشکی قم این کارخانه را پلمب کرد.

سبلانه: به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به انتشار گزارش مشاهده قطعه‌ای از انگشت انسان در محصول همبرگر تولیدی یکی از شرکت‌های فرآورده‌های گوشتی استان گفت: با مشاهده نمونه مذکور و تائید موضوع به همراه کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این دانشگاه در محل شرکت حاضر شده و به بررسی موضوع پرداختیم.
 
مجتبی احمدزاده قمی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد در 24 مهرماه امسال یکی از کارگران به نام ح.ر حین کار با دستگاه قالب زن همبرگر دچار مصدومیت از ناحیه انتهایی انگشت سبابه دست چپ شده که به مرکز درمانی منتقل می‌شود.
 
وی با بیان اینکه مسئول فنی کارخانه باید با توجه به شرح وظایف محوله اقدام به نظارت بر چگونگی تهیه مواد اولیه و تولید و کنترل کیفی نهایی محصولات کارخانه می‌کرد اظهار کرد: متأسفانه مسئول فنی این کارخانه بدون رعایت اصول فنی و بهداشتی پس از انتقال محصولات تولیدی به سردخانه برای انجماد اولیه اقدام به بسته‌بندی محصول 60 درصد همبرگر در روز چهارشنبه 26 مهرماه می‌کند که همبرگرهای تولید شده بدون لحاظ کردن موضوع و حتی قرنطینه‌گذاری، همان روز وارد بازار می‌شود و روز بعد یکی از شهروندان محصول تولیدی را از یکی از مغازه‌های مواد غذایی شهر خریداری می‌کند.
 
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه با توجه به مستندات موجود تمام خطوط تولیدی شرکت از قبیل همبرگر، مرغ برگر، کباب لقمه و انواع سوسیس و کالباس با دستور قاضی تعزیرات پلمب شد گفت: تا روشن شدن موضوع و به منظور صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان از ادامه فعالیت شرکت جلوگیری به عمل آمد.
 
احمدزاده افزود: دستور جمع‌آوری تمام محصول توزیعی از تاریخ 24 مهر به شرکت متخلف ابلاغ شده و تمامی محصولات تولیدی این شرکت توقیف شد.
 
وی با اشاره به 18 بار بازدید کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این دانشگاه در 18 ماه گذشته از این واحد تولیدی گفت: در این بازدیدها این واحد تولیدی هشت بار به علت تخلفات بهداشتی به اداره تعزیرات حکومتی استان معرفی شد که مستندات آن در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی موجود است.
انتهای پیام/